| Cel mai bun jucator | |
|
Cel mai bun | gymdandy | | 0% | [ 0 ] | SoundBoy | | 6% | [ 1 ] | BiosX | | 11% | [ 2 ] | Heimdahl | | 28% | [ 5 ] | bujixx | | 0% | [ 0 ] | rhadoo | | 17% | [ 3 ] | ava__ | | 11% | [ 2 ] | vlad_riz | | 6% | [ 1 ] | imzadi | | 0% | [ 0 ] | |0st_s0u| | | 21% | [ 4 ] |
| Total voturi : 18 | |
|
Autor | Mesaj |
---|
tristul Member
Numarul mesajelor : 64 Varsta : 28 Localizare : Asia Mica Data de inscriere : 30/03/2008
 | Subiect: Cel mai bun jucator Joi Apr 03, 2008 12:18 am | |
| Care-i cel mai bun jucator ce activeaza pe #trivi? Dati-va cu parerea! Imi cer scuze daca am omis anumiti jucatori dar forumul nu m-a lasat sa pun mai multi p.s.: poate nu trebuia sa ma pun si pe mine, am cam ocupat loc degeaba hai spor! |
|
 | |
tristul Member
Numarul mesajelor : 64 Varsta : 28 Localizare : Asia Mica Data de inscriere : 30/03/2008
 | Subiect: Re: Cel mai bun jucator Joi Apr 03, 2008 12:30 am | |
| parerea mea ca heimdahl. scrie bine, stie multe.gg |
|
 | |
bujixx Member
Numarul mesajelor : 54 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 30/03/2008
Trivi Trivi Board:
   (1/1)
 | Subiect: Re: Cel mai bun jucator Joi Apr 03, 2008 12:31 am | |
| Am votat un trist. Desi te-am cam facut inceputul asta de luna la dueluri luna trecuta mi-ai dat clasa asa ca meriti  restu daca nu sunteti de acord cu votul meu provocati-ma si va spun eu daca meritati votul meu in locul lui vlad_riz  |
|
 | |
Bleic Member

Numarul mesajelor : 82 Varsta : 45 Localizare : Iasi, mal Bahlui Data de inscriere : 31/03/2008
 | Subiect: Re: Cel mai bun jucator Joi Apr 03, 2008 11:00 am | |
| cam toti de acolo sunt triviaci buni, da merg cu lostsoul pentru caracter, am io o slabiciune pentru jucatorii care nu uita ca trivia e doar un joc ... si aici imi declar pe fatza simpatia pentru teodora, zozz, rebelelf, capsuna, bios, cykka, thea, edison (care nu prea mai intra), perfectxxl si mai sunt si altii .. pentru mine ei sunt cei mai buni  |
|
 | |
PltCapsuna Junior Member

Numarul mesajelor : 35 Varsta : 41 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 31/03/2008
 | Subiect: Re: Cel mai bun jucator Joi Apr 03, 2008 11:35 am | |
| Opa, stai c-am ramas ca poza din avataru tau  mey, mersik !!! Io am mers cu Heim, poate pentru un plus de viteza, zic io, fata de cei sus-mentionati. Gege ol, oricum!! |
|
 | |
zambil New Member
Numarul mesajelor : 7 Data de inscriere : 03/04/2008
 | Subiect: Re: Cel mai bun jucator Joi Apr 03, 2008 1:15 pm | |
| lostsoul toata ziua. hai noroc |
|
 | |
lilika Associate Member

Numarul mesajelor : 108 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 30/03/2008
 | Subiect: Re: Cel mai bun jucator Joi Apr 03, 2008 8:46 pm | |
| As zice ca notiunea de 'bun jucator' include nu numai o viteza fantastica de tastare si o buna cunoastere a intrebarilor care ruleaza de ceva timp pe o trivie sau alta, ci, bineinteles o inteligenta care iese in evidenta in orice conditii, pe orice canal si pe orice intrebari (mai ales pe acele noi) sau, cu alte cuvinte, o cultura mai mult decat generala, si nu in ultimul rand, pasiunea cu care joaca, hazardul, daca vreti. Cam greu de gasit asemenea combinatii pe mirc.. si totusi, am onoarea sa cunosc cativa: ava__, Ex_Stra, DonCoyote, subzero39, |0st_s0u|, Son^, imzadi, mth_(care asa si a ramas o enigma pt noi  ) Vin tare si vlad_riz, Heimdahl, bujixx, oamenii care au facut fatza cu brio la ultimul chall (din pacate, prea putin urmarit de mine), jucat pe intrebari absolut noi si care au adunat cele mai multe puncte in majoritatea meciurilor (fapt !). In ce ma priveste, eu sunt fan declarat BiosX, asa ca e clar cu cine votez  |
|
 | |
apasul Member

Numarul mesajelor : 50 Data de inscriere : 30/03/2008
Trivi Trivi Board:
   (45/45)
 | Subiect: Re: Cel mai bun jucator Sam Apr 05, 2008 1:14 am | |
| eu l`am votat pe radu  .......de ce? pentru ca la cat joaca el......se descurca super  |
|
 | |
DouaOase New Member

Numarul mesajelor : 1 Data de inscriere : 05/04/2008
 | Subiect: Re: Cel mai bun jucator Sam Apr 05, 2008 8:19 am | |
| as vota....si n-as vota, cu siguranta sunt jucatori buni toti, dar am devenit ataaat de sceptic in ultima vreme, incat nu-mi mai permit sa afirm ca un anume triviac este bun decat dupa ce l-am vazut jucand.  |
|
 | |
zozz Junior Member

Numarul mesajelor : 10 Varsta : 37 Localizare : Odorheiu Secuiesc Data de inscriere : 31/03/2008
 | Subiect: Re: Cel mai bun jucator Joi Apr 10, 2008 7:20 pm | |
| In ultima vreme intru prea rar ca sa stiu cine-i cel mai bun... |
|
 | |
SirDevil Admin

Numarul mesajelor : 91 Varsta : 39 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 29/03/2008
Trivi Trivi Board:
   (45/45)
 | Subiect: Re: Cel mai bun jucator Joi Apr 10, 2008 10:04 pm | |
| pai lilika chiar nu stii cine e mth_ ???? intreaba pe gemmeeeeeeeeeeeeee? el stie  io am votat pe amycul meu favorit se jtie e melc rau _________________ The SirDevil is everyway
|
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Cel mai bun jucator  | |
| |
|
 | |
| Cel mai bun jucator | |
|